FIRMATRÆNING

Strick Performance tilbyder træning til virksomheder som ønsker at skabe motivation, sundhed og sammenhold hos sine medarbejdere.

Vi kan sammensætte et forløb til din virksomhed med den helt rigtige træning til at opnå jeres mål.
Målet kan være sammen at deltage i forskellige løb som DHL, halvmarathon, forhindringsløb, svømme Christiansborg rundt osv. Det kan også være, at målet bare er skabe et større sammenhold i personalegruppen og/eller skabe mere energi og sundhed.
Sammen lægger vi en plan, så alle i virksomheden kan, og har lyst til, at deltage.

Vi skræddersyr forløb som passer til den enkelte firmas struktur, ønsker og mål.

Strick Performance
Strick Running

Målet for træningen af en personalegruppe er at øge sundheden i firmaet og samtidig ryste medarbejderne sammen. Træningen kan skabe mere energi og synergi i en personalegruppe, og kan gøre hverdagens rutiner i virksomheden nemmere.

Strick Performance lægger vægt på en humørfyldt, varieret og motiverende træning, hvor alle kan være med. Vi tager højde for alle lige fra træningsentusiasten til nybegynderen med den garanti, at medarbejderne vil få sved på panden og smil på læben.

Kontakt Strick Performance

info@strickperformance.dk

Strick Performance
Strick Performance
3Mobil
CBB
Hetch
Mærsk
Tradeshift
Nova
Strick Performance
Strick Performance
monday-logo
Strick Performance
Profil

“Hver uge hos teleselskabet 3 – bliver skudt i gang med en omgang super motiverende og ikke mindst benhård træning i selskab med vores top inspirerende løbetræner Malte.”

Lisbeth Saltoft Hansen