Image module

Løbeklubben Strick Running -Socialt løbenetværk og gratis løbetræning til alle niveauer

Løbeklubben Strick Running er en running community og en del af Strick performance. Klubben har eksisteret siden februar 2013, men under navnet SforSneakers running.

I Strick Running er vi en flok af glade mennesker, der mødes om glæden ved at løbe en tur og glæden ved at møde nye mennesker. Der er fast 1 træningsdag om ugen, men der er ofte nogle der melder en ekstra tur eller to op om ugen. Vi træner altid med et smil på læben, og alle er velkomne til at joine os.

Team Strick Running

Løberne i Team Strick Running har en fælles passion og interesse for løb og motiverer hinanden til både hverdagstræning og diverse løb og stævner.

Udover de ugentlige træninger holder vi fællesspisninger og andre sociale og festlige arrangementer i løbet af året. Vi hjælper hinanden med at arrangere fester, hyggeaftener og arrangerer heppekor og opbakning til diverse løb.

Malte Strickertsson, ejer af Strick Performance, er ansvarlig for Strick Running. Dog bliver alle beslutninger og tiltag taget i fællesskab med klubbens medlemmer.
Malte har helt fra start været fast ansvarlig for løbetræningen mens klubben drives i dag af Strick Performance.

Fast ugentlig løbetræning for alle

TIRSDAGS INTERVALTRÆNING

Hver tirsdag laver intervaltræning hvor der er fokus på høj puls og styrketræning, for at forebygge skader. Tirsdagstræningen er udover at være hård træning også en træning, hvor man har det sjovt med en masse søde og sjove mennesker.

Træningen foregår i Øster anlæg på i sommerhalvåret. I vinterhalvårettræner vi i Israels plads og i HC. Ørstedsparken.

Løbetræningen varetages fast af Strick Performance træner team.

Løbeklubben koster 35kr og for alle, så det er bare at møde op og få træning. Mange af løbeklubbens medlemmere er startet med at komme til første træning alene, men træningen er social og man lærer hurtigt hinanden at kende. Husk at alle kan være med, det eneste det kræver er godt humør og et par løbesko.

Tilmeld dig træningen her

Er personlig træning nyt for dig? Prøv en introtime.
Book en introtime her