STRICK MOMS

event billeder

2017_07_04_Sundhedsstyrelsen_Genrefotos_0101

marie schnack

gravidtræning

2017_07_04_Sundhedsstyrelsen_Genrefotos_0039

logo
ET SUPER SPÆNDENDE OG INSPIRERENDE BOOTCAMP FORLØB OVER 5 UGER

Det er en fordel at være i form både før og efter baby kommer.

Som noget helt nyt tilbyder vi nu også personlig træning til mødre inden og efter fødslen. Vi har (sammen med alle vores tilknyttede eksperter indenfor kost træning, graviditet og fødsel) sammensat et super spændende forløb på 5 uger som tager højde for de kropslige og hormonelle belastninger kroppen er udsat for i forbindelse med graviditet og fødsel.

Vi har gjort vores bedste for at lave et detaljeret, informativt og målrettet program. Læs her hvor meget du får med i løbet af de 5 uger


FAST UGENTLIG TRÆNING
Træningen er varierende og motiverende og du vil opleve progression og gode resultater efter de 5 uger. Den ugentlige faste træning hver onsdag har et nyt tema hver uge med overskifterne: Bækkenbund & Mavemuskler, Kondition- & Styrketræning, Knibetræning, Yogaøvelser, udstrækning & Afspænding, Øvelser med baby og træning med bæresele. Vi måler desuden ofte dit hul mellem mavemusklerne for at sikre udvikling


HJEMMETRÆNINGSPROGRAM
Ud over træning fast hver onsdag eftermiddag får du få en helt personlig træningsplan med lektie/øvelser til hjemmetræningen. I dit hjemmeprogram arbejder vi bl.a på mellemrummet mellem dine mavemuskler med gode skrå maveøvelser og vi giver dig forskellige knibeøvelses teknikker.


KOSTVEJLEDNING
Vejledning, kostråd og opskrifter udarbejdes af vores super dygtige kostvejleder Signe som desuden afholder en workshop i starten af forløbet. Du får desuden en kostlogbog hvor vi holder godt øje med at der er god balance mellem indtag og forbrænding.

Sidst men ikke mindst får du en drikkedunk, energibarer og gode rabatordninger til træningstøj og sko. Desuden kommer du i et netværk af andre mødre med interesse for at komme i form og tilgang til andre af Strick performances event og fællesskaber.

 

 

 

GRAVIDTRÆNING
ØSTERBRO // Øster Anlæg
Forkæl dig selv med professionel fødselsvejledning til din gravidtræning, specialudviklede træningsprogrammer som gør dig klar til fødslen og kostvejledning der sætter fokus på god energi og sundhed. Vi glæder os til at gøre dig helt klar til den store præstation.
Vi træner fast 5 Onsdage i den lille gruppe, resten af træning står du selv for derhjemme. Fællestræningen er udendørs i den smukke natur hvor vi får vind i håret, røde kinder god plads til maverne. Det er helt fantastisk at træne udendørs også om vinteren men regner det for meget finder vi selvfølgelig træningsly under et stort træ eller under et træningshalvtag

 

 

MORTRÆNING
FREDERIKSBERG // ØSTERBRO
Vi træner fast 5 Onsdage. Træningen er udendørs i den friske luft og smukke kulisse hvor der er højt til loftet og god plads til babyer. De små er meget velkomne men træningen henvender sig først og fremmest til mor (Vi anbefaler at man starter op med træning 8 uger efter ukompliceret fødsel)
Regner det, finder vi træningsly under træerne og klæder os (og baby) godt på til vejret. Som udgangspunkt træner vi i al slags vejr.

 

FARKROPSTRÆNING
Har din krop også ændret sig siden du blev far og vil du gerne i form igen. Et hæsblæsende mandigt og actionpacket forløb, hvor vi på de 8 uger laver forskellige former for sport der altsammen styrker muskler, kondition og testosteron.

PERSONLIG-TRÆNINGSPLAN.png

GRAVIDTRÆNING
5 ugers træningsforløb

Forløbet til dig som, trods den store kropslige belastning, gerne vil være klar og i god form til fødslen. Se ovenfor hvad forløbet inkluderer.

1.000 kr

Sportsevents.png

MORTRÆNING
5 ugers træningsforløb

Til dig der gerne vil opnå effektive resultater med din træninger hvor baby kan være med. Læs ovenfor hvad forløbet indeholder.

 

1.000 kr

LØBENDE-OPFØLGNING.png

KOSTVEJLEDNING

Få en snak med vores kostvejleder Signe om din kostvaner og læg en plan over din sunde kurs. Du får kostråd, opskrifter og kompetent vejledning så du finder en stabil og god balance mellem indtag og forbrænding

500 kr (eks moms)

LØBEKLUB.png

PRIVAT FØDSELSFORBEREDELSE

Vores jordemoder og træner kommer hjem til jer til en privat konsultation der klargør mor og far til fødslen.

1.500 kr (eks moms)

Book din træning

HER